Υγιεινή ζωή

Πώς τα συμπληρώματα διατροφής σας βοηθούν να επιβραδύνετε τη γήρανση, να αισθάνεστε καλύτερα και να είστε πιο υγιείς;

Ίσως έχετε ακούσει : Εάν κάνετε μια καλή διατροφή, δεν χρειάζεστε συμπληρώματα διατροφής. Υπάρχουν όμως δύο σοβαροί λόγοι για τους οποίους αυτό δεν ισχύει.

Πρώτον, οι πλουσιότερες πηγές θρεπτικών συστατικών στη διατροφή μας είναι τα φρέσκα λαχανικά και τα φρούτα. Ο Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) συνιστά να τρώμε πέντε ή περισσότερες μερίδες φρέσκων φρούτων και λαχανικών την ημέρα. Τρώμε πολλά φρούτα και λαχανικά; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το κάνουν. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι από εμάς έχουν διατροφική ανεπάρκεια.

Δεύτερον, οι ζωές μας είναι αγχωτικές. Το χρόνιο στρες, σε συνδυασμό με μια κακή διατροφή, θέτει τεράστια πίεση, γενικότερα, στο ανοσοποιητικό μας σύστημα και στην καρδιά μας, αυξάνοντας την ανάγκη για ποιοτική διατροφή. Εάν δεν λαμβάνουμε αρκετά θρεπτικά συστατικά από τη διατροφή μας, είναι πιθανότερο ως αποτέλεσμα να παρουσιαστούν προβλήματα υγείας.

Τα συμπληρώματα διατροφής προλαμβάνουν φυσιολογικές φθορές του σώματός μας. Εδώ παραθέτονται μερικοί λόγοι για τους οποίους θεωρούνται απαραίτητα:

1. Τα συμπληρώματα μας βοηθούν να μεγαλώνουμε καλύτερα. Με το πέρασμα του χρόνου , συχνά έχουμε έλλειψη βασικών θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να λειτουργεί σωστά. Μερικοί άνθρωποι παρουσιάζουν έλλειψη της γλυκοζαμίνης.

Το Glucosamine + της Wisdom Valley προτρέπει το σώμα να παράγει γλυκοζαμινογλυκάνη, βασικό συστατικό του χόνδρου και βοηθά στην ενσωμάτωση του θείου στούς χόνδρους.

Τα περισσότερα τρόφιμα περιέχουν λίγη γλυκοζαμίνη, γι ‘αυτό είναι ζωτικής σημασίας να συμπληρώνουμε τα επίπεδα μας για να προστατευτούμε από την καταστροφή των αρθρώσεων και τον πόνο. Επίσης οι περισσότεροι δεν λαμβάνουμε αρκετά αντιοξειδωτικά, οδηγώντας ακόμα και σε κυτταρική βλάβη και πρόωρη γήρανση.

Τα συμπληρώματα διατροφής αναπληρώνουν τα θρεπτικά συστατικά που μπορεί να χάσουμε. Οι έρευνες δείχνουν ότι ένα σωστά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να καθυστερήσει ή ακόμα και να αποτρέψει πολλά απο τα θέματα υγείας που συνοδεύουν τη γήρανση, όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης και η οστεοπόρωση, βοηθώντας μας να ζήσουμε περισσότερο και με καλύτερη ποιότητα.

2. Τα συμπληρώματα μας δίνουν περισσότερη ενέργεια. Είστε συνεχώς κουρασμένοι από τις πολλές ώρες εργασίας, την έλλειψη ύπνου και με κακή διατροφή; Όταν ο οργανισμός δεν έχει σωστή ισορροπία θρεπτικών συστατικών, δεν παράγει ενέργεια αποτελεσματικά. Τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα αυξάνονται και στη συνέχεια μειώνονται όλη την ημέρα. Το αποτέλεσμα είναι ότι καταλήγουμε να νιώθουμε κουρασμένοι σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Multivitamin της Wisdom Valley προσδίδει στα κύτταρά μας αυτό που απαιτείται για να απορροφήσουν περισσότερη ενέργεια από τα τρόφιμα και να χρησιμοποιήσουν αυτή την ενέργεια αποδοτικότερα, κρατώντας μας ακμαίους και σε εγρήγορση.

3.Οι πρωτεΐνες βρίσκονται σε όλο το σώμα, στους μυς, τα οστά, το δέρμα, τα μαλλιά και σχεδόν σε κάθε άλλο μέρος του σώματος και στούς ιστούς. Οι πρωτεΐνες είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία των ενζύμων που τροφοδοτούν πολλές χημικές αντιδράσεις καθώς και της αιμοσφαιρίνης που μεταφέρει οξυγόνο στο αίμα μας.

Καθώς μεγαλώνουμε, χάνουμε και μυϊκή μάζα. Η διατήρηση αυτής της μυϊκής μάζας είναι ένας τρόπος να παραμείνουμε δυνατοί και δραστήριοι.

Η Natural Whey της Wisdom Valley προάγει την αύξηση και διατήρηση των μυών καθώς μεγαλώνουμε, υποστηρίζει τη μεταβολική λειτουργία και βελτιώνει την υγεία της καρδιάς.

Δίνοντας στο σώμα μας ένα πλήρες φάσμα θρεπτικών ουσιών που χρειάζεται, μπορεί να μας βοηθήσει όχι μόνο να ζήσουμε καλά αλλά και να φτάσουμε σε ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.