Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους τρόπους πληρωμής που σας περιγράφουμε παρακάτω:

(Για αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώνεται πάντα ο αριθμός παραγγελίας και ονοματεπώνυμο. Απαραίτητη θεωρείται η αναγραφή Ονοματεπώνυμου στο καταθετήριο. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία)

A. Κατάθεση σε λογαριασμό της επιχείρησής μας.

 Κατάθεση σε λογαριασμό της επιχείρησής μας.
Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς μας (Δικαιούχος: ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ Ι. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ) και να μας ενημερώσετε στέλνοντας ένα e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@wisdomvalley.eu ή τηλεφωνικά στο 6981 374 515.

ALPHA BANK:
ΙΒΑΝ Νο GR6501401230123002002011888 SWIFT/BIC CODE CRBAGRAA
Δικαιούχος: Θωμοπούλου Ι. Σταυρούλα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
ΙΒΑΝ Νο GR1401101220000012200294754 SWIFT/BIC CODE ETHNGRAA
Δικαιούχος: Θωμοπούλου Ι. Σταυρούλα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
ΙΒΑΝ Νο GR4901718260006826143635446 SWIFT/BIC CODE PIRBGRAA
Δικαιούχος: Θωμοπούλου Ι. Σταυρούλα


B. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας
Μπορείτε να κάνετε την αποπληρωμή σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.

Σε περίπτωση που από την παραγγελία σας , ένα ή περισσότερα προϊόντα είναι εκτός στοκ και χρεωθεί όλο το ποσό στην κάρτα σας, κατόπιν συνεννόησης με εσάς, θα γίνει επιστροφή χρημάτων μέσω της ίδιας κάρτας.


Γ. Αντικαταβολή.


Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την στιγμή που θα τα παραλάβετε. Επιπλέον κόστος αντικαταβολής: 1,7 €


Δ. Μέσω PayPal

Πληρωμή μέσω PayPal

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση την Wisdom Valley. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες

Οποιεσδήποτε προσφορές της εταιρείας δεν λειτουργούν συνδυαστικά μεταξύ τους.