Γυναικεία υπόθεση

Σαν παιδιά, οι διατροφικές ανάγκες των αγοριών και των κοριτσιών είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοιες. Οταν ομως ξεκινά η εφηβεία, οι γυναίκες αρχίζουν να αναπτύσσουν μοναδικές διατροφικές απαιτήσεις. Καθώς στη συνέχεια μεγαλώνουμε και οι οργανισμοί μας παρουσιάζουν φυσικές και ορμονικές αλλαγές, έτσι και οι διατροφικές μας ανάγκες συνεχίζουν να εξελίσσονται, καθιστώντας σημαντικό ότι και οι διατροφικές μας συνήθειες εξελίσσονται για να ικανοποιήσουν αυτές τις μεταβαλλόμενες ανάγκες.

Ως γυναίκες, πολλές από εμάς είναι επιρρεπείς στην παραμέληση των διατροφικών μας αναγκών. Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε πολύ απασχολημένες για να φάτε σωστά, ή ότι προέχουν οι ανάγκες της οικογένειάς σας ή να προσπαθήσετε να ακολουθήσετε μια ακραία δίαιτα που δεν σας παρέχει βασικά ζωτικά θρεπτικά συστατικά και αισθάνεστε πεινασμένες και άτονες. Οι ειδικές ανάγκες των γυναικών συχνά παραμελούνται και από τις διατροφικές έρευνες. Οι μελέτες τείνουν να βασίζονται σε άνδρες των οποίων τα επίπεδα ορμονών είναι πιο σταθερά και προβλέψιμα, κάτι που μερικές φορές καθιστά τα αποτελέσματα άσχετα ή ακόμα και παραπλανητικά όσον αφορά τις ανάγκες των γυναικών. Σε όλα αυτά μπορούν να προστεθούν οι σοβαρές ελλείψεις στην καθημερινή σας διατροφή.

Αυτό που είναι ιδανικό για μια γυναίκα μπορεί να μην είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για μια άλλη, το σημαντικό είναι να κτίσετε τις διαιτητικές επιλογές σας γύρω από τις ζωτικές διατροφικές σας ανάγκες. Είτε θέλετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας αισθητικά είτε έχετε ως γνώμονα τη σωματική σας υγεία , η Wisdom Valley μπορεί να σας βοηθήσει με μια σειρά από ολοκαίνουργια προϊόντα που ταιριάζουν σε κάθε σας ανάγκη.

Η Diet Protein της Wisdom Valley περιέχει πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας για γρήγορη απορρόφηση για την κατασκευή άπαχου μυικού ιστού και βοηθά στη μείωση της διάσπασης των μυϊκών ιστών. Επιπλέον, με τη συγκέντρωση μιας σειράς δοκιμασμένων και αξιόπιστων συστατικών που ενισχύουν το μεταβολισμό και με μια ποικιλία ισχυρών συστατικών, παρέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ιδιότητες αύξησης του μεταβολισμού.

Οι βιταμίνες και τα μικροθρεπτικά συστατικά είναι απαραίτητα για την υγεία μας γενικότερα . Το να τα λαμβάνουμε καθημερινά στα συνιστώμενα ποσοστά πρόσληψης (DRI) μπορεί να είναι εύκολο εαν διατηρήσουμε μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή. Δεδομένου ότι δεν μπορούμε να παράγουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε, πρέπει να τα λαμβάνουμε από τα συμπληρώματα διατροφής. Οι Multivitamin της Wisdom Valley είναι η καλύτερη επιλογή για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού.

Τελικά για όλες μας, η διαφορά ανάμεσα στο ποιες είμαστε και ποιες θέλουμε να γίνουμε, είναι αυτό που κάνουμε.