Αντρική υπόθεση

Τα τρόφιμα είναι η πρώτη πηγή θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των φρούτων, των λαχανικών, των δημητριακών ολικής αλέσεως, των άπαχων πρωτεϊνών, των γαλακτοκομικών προϊόντων χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή χωρίς λιπαρά, των ξηρών καρπών, των σπόρων, των φασολιών και των υγιών λιπών. Η ισορροπημένη διατροφή είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας, συμπεριλαμβανομένων πρωτεϊνών, βιταμινών και μετάλλων.

Εάν δεν έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή, αν ο ύπνος δέν είναι αρκετός ή αν ασκούμαστε τακτικά, μπορεί να μην έχουμε καλά ενεργειακά επίπεδα και την επιθυμητή σωματική διάπλαση. Όταν δεν έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή, το σώμα μας μπορεί επίσης να έχει πρόβλημα να ανταπεξέλθει σε πιθανή ασθένεια και τα συμπληρώματα διατροφής είναι απαραίτητα για πρόσθετη ενίσχυση των ημερησίων θρεπτικών αναγκών.

Κάθε ένας απο εμάς που αθλείται γνωρίζει ότι πρέπει να καταναλώσει πρωτεΐνη, μόνη της ή σε συνδιασμό με άλλα συμπληρώματα διατροφής για να αναδομήσει και να αναπληρώσει το μυϊκό του σύστημα.

Όπως γνωρίζουμε, η άσκηση με αντιστάσεις καταστρέφει τους μυς. Απαιτούνται αμινοξέα ώστε να αποκατασταθούν και να δομηθούν, όπως το BCAA της Wisdom Valley που σχεδιάστηκε για να βελτιστοποιήσει την προπόνησή σας και να προσδώσει ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά στους μύες σας και ταυτόχρονα να αυξήσει τη σύνθεση πρωτεϊνών που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού. Το BCAA της Wisdom Valley αυξάνει τη διάρκεια της προπόνησης, βοηθώντας ταυτόχρονα στη μείωση της μυϊκής κόπωσης και της αύξησης των ενεργειακών επιπέδων.

Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για όλους !!

Ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από την ταχεία πρόσληψη των αμινοξέων που παρέχονται από ένα ρόφημα πρωτεΐνης. Η καλύτερη επιλογή σας είναι ένα ταχέως απορρόφησης, υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα όπως η πρωτεΐνη Isolate Natural Whey της Wisdom Valley που εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος 15 λεπτά αφού την καταναλώσετε.

Η πρωτεΐνη Isolate Natural Whey της Wisdom Valley περιέχει υψηλά επίπεδα αμινοξέων διακλαδώμενης αλυσίδας, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη δόμηση, τη συντήρηση και την επιδιόρθωση του μυϊκού ιστού. Επίσης, η πρωτεΐνη Isolate Natural Whey της Wisdom Valley απορροφάται γρήγορα, καθιστώντας την πρωτεΐνη διαθέσιμη για την ανάπτυξη μυών πιο γρήγορα και επιτρέπει στα αμινοξέα να δράσουν αποτελεσματικά στο σώμα για την πρόληψη της βλάβης των μυϊκών ιστών.

Λαμβάνοντας πρωτεΐνη, οτιδήποτε είναι δυνατό.